Gunwor & Dessie

Dessie och jag gick först en valpkurs för Caroline hösten 2012. Jag fick genast stort förtroende för henne och hennes kunskaper om hundar och deras beteenden. Trots att jag tidigare haft flera hundar lärde jag mig mycket på den kursen.

När jag senare såg en annons om rallylydnadskurs för Caroline anmälde jag oss direkt. Det har jag aldrig ångrat! Jag som aldrig tävlat förut blev helt biten av sporten!

På vår väg till rallylydnadsmästare har vi dels gått flera småkurser och dels tagit några privatlektioner hos Caroline när vi stött på problem. Det har varit mycket framgångsrikt för vår del då Caroline har en ovanlig förmåga att se hos varje hund hur den ska tas för att nå förväntat resultat.

I många sammanhang har jag därför rekommenderat Caroline och kommer att göra det fler gånger!

Margareta & Blenda

Jag är aktiv i Rallylydnad samt tränar vallning. Jag har tränat för Carro sedan jag skaffade min hund Blenda som valp, först valpkurs och sedan har det fortsatt. Blenda är nu 3 år.

Jag är mest nöjd med att jag har fått ett nytt "tänk" i min hundträning, jämfört hur jag tränat mina gamla hundar. Carro har även inspirerat mig till att prova nya aktiviteter såsom rally-lydnad, lydnad, balansbollsträning osv.

Vi är idag i avanceradklass i rallylydnad. Det bästa med Caroline & Trofasthund är att Carro anpassar träningen till varje individ, både människa och hund :)

Sofia & Thaizon & Hiper

Caroline Svärd på Trofasthund är en av mina favorit hundinstruktörer. Jag är själv hundinstruktör och tävlar i flera grenar med både egna och andras hundar. Carolines goda egenskaper som instruktör är att hon lyssnar på föraren, ser till hundens bästa och sätter upp tydliga målbilder för ekipaget.

Hon jobbar med mjuka metoder och tar hänsyn till de olika hundraserna egenskaper och arbetssätt. Jag kan med varm hand rekommendera Carolines kurser och enskilda träningar.

Ingela & Tora

Jag är aktiv i nosework. Jag har haft kontakt med Caroline sedan 2009 och har gått olika kurser genom åren. På senare tid är det mest nosework jag är aktiv i.

Caroline är en mkt trevlig, entusiastisk o påhittig kursledare. Hon har förmågan att se alla kursdeltagare & hundar och man känner sig mycket välkommen.

Hon skapar en trivsam träningsmiljö och är generös m både tid och annat. Hon har på ett mkt kunnigt sätt gett mig  handfasta råd som definitivt lett till bättre resultat.

Pia & Manne

Energin och träningsglädjen sprudlar när vi kommer på kurs och träning!

Du har alltid förslag till lösning på problem, och skrattar med oss när det går tokigt.

Du har förmågan att locka fram det allra bästa ur oss, vilket har visat sig på tävlingsplanen! Tack!

Min västgöte Manne och jag tränar rallylydnad och nose-work. Med bra resultat!

Kristina & Walter

Jag har tränat privat för Trofasthund sedan Walter var en liten valp, nu är han en unghund med mycket energi & arbetslust.

Caroline är en fantastisk instruktör som alltid guidar och stöttar mig som hundägare. Min upplevelse är också att hon anpassar träning och träningsmetoder efter vad som passar just dig och din hund. Man går aldrig ifrån ett träningspass med annat än ett leende även om varken hund eller matte haft en av sina bästa av dagar just den dagen.

Hittills har vi tränat på valp- och vardagslydnad och nu ska vi börja med Nosework. Jag är så glad att jag träffat Carro och kommer fortsättningsvis att träna på henne.